);

Eliza was here anmeldelse

Eliza was here – Anmeldelse af rejseside

Eliza was here har en passion for rejser der er noget ud over det sædvanlige. Derfor har Eliza opbygget hendes eget rejseunivers, Eliza was here, hvor hun finder gode tilbud fra forskellige rejseselskaber i Danmark. Her finder du billige rejser i Europa, Asien og Afrika. Siden koncentrerer sig for det meste om charterrejser og rejser for unge.

 

Rejseselskaber - ElizaWasHere

 

Besøg Eliza Was here

 

Bedømmelse af Eliza was here

 

Samlet Vurdering

Når vi laver en vurdering af en rejseside hos Hotelspejder plejer vi at se på fire forskellige aspekter: brugervenlighed, Personlighed, udvalg og troværdighed. brugervenligheden hos Eliza was here er rigtig god for et lille site med et begrænset udvalg. Når vi så skal sammenligne med større sites som booking.com eller momondo må vi sige at det begrænset udvalg går lidt ud over brugervenligheden simpelthen af den årsag at man bliver låst fast til det begrænset udvalg.

Hvis vi derimod ser på personlighed er dette site et af de bedste på markedet. Man føler sig ganske enkelt velkommen fra første klik, og alle tilbud bærer også præg af at være Elizas helt personlige anbefalinger til dig. Derfor får Eliza was here selvfølgelig top point når det kommer til personlighed. Hvis vi ser på udvalget som vi har været inde på må vi indrømme at den lille side kommer til kort. Der er simpelthen ikke et godt nok udvalg til at vi kan give mere end 2,5 stjerner ud af 5. Troværdighed er derimod noget af det der gennemgående er massere af. Eliza tilbyder sikker betaling, siden er SSL-godkendt hvilket er et teknisk begreb for at de kan bevæge dig sikkert rundt på siden uden at få virus.

 

Brugervenlighed

Personlighed

Udvalg af rejser

Troværdighed

 

Så hvorfor vælge Eliza was here?

 

Hvis du leder efter en personlig rejseside med gode special tilbud på rejser kan det anbefales at tage et kig på denne side. Siden er meget personlig og du fornemmer med det samme at Eliza hjælper dig hele vejen gennem din søgning. Du skal vælge siden hvis du ikke har en specifik destination i tankerne, men savner inspiration til din næste rejse.

Kort sagt er Eliza was here den mest personlige rejseside du kan finde i Danmark.

 

 

Besøg Eliza Was here