Rejse til Egypten – Luksus eller skarp pris i Hurghada

Hvis du leder efter all inclusive rejser i Egypten, så se med her. Vi har udvalgt to forskellige gode tilbud.
Hurghada all inclusive rejse til Egypten

Artiklen er baseret på perioden 1. juli til 14. juli 2018 og indeholder rejser til egypten. Alt efter hvilken periode du vælger at rejse til Egypten vil prisen variere.

 

Ren luksus rejse til en skarp pris – Baron Palace Sahl Hasheeh

 

16.875 kr.

 

Det første hotel jeg vil vise dig er det ypperste inden for luksus rejse til Egypten, Hurghada. Dette hotel byder på alt hvad hjertet begærer. Man får følelsen af at træde ind i sultanens palads. De flotte mosaiker pryder vægene og du bliver budt velkommen af et smilende og serviceminded personale. Hotellet byder på intet mindre end 7 ala carte restauranter samt all inclusive døgnet rundt. Maden er af aller højeste kvalitet og byder på alt fra Egyptiske retter til italienske og mexicanske specialiteter. På stedet finder du også et lækkert spa- og wellnesscenter med professionelle terapeuter som er klar til at give dig en skøn og afslappende oplevelse.

 

Baron Palace Sahl Hasheeh - Rejse til Egypten

Den store hall på Hotel Baron Palace Sahl Hasheeh

 

 

Hotellet byder også på en lækker infinity pool og ligger lige ned til en privat strand. Selve standarden er i meget høj kvalitet. Et hold af dygtige gardnere sørger for at alt står snor lige. Det er det ultimative hotel når det kommer til rejser til Egypten.

 

Baron Palace Sahl Hasheeh - Rejse til Egypten

 

Dette tilbud er lidt af et fund. Den største luksus til en meget skarp pris.

Besøg hotellet her:

 

Hent Tilbud

 

 

Rejse til Egypten all inclusive til skarpe priser – Lotus Bay Resort

 

3.125 kr.

 

Er du mere til skarpe priser, men går du stadig op i at kunne nyde din ferie fuldt ud med all inclusive er dette tilbud noget du ikke må gå glip af. Hos Lotus Bay Resort får du meget for få penge. 14 dages skøn ferie for kun 3.125 kr. finder du ikke mange steder. Hotellet byder lige ledes på spa- og wellnesscenter, stort motionscenter og privat strand.

 

Lotus Bay Resort - Rejse til Egypten

Poolområdet ved Hotel Lotus Bay Resort

 

På selve stranden er der rig mulighed for aktiviteter for hele familien. Her finder du diversen vandsports aktiviteter som vindsurfing, dykning og snorkling. Resorten tilbyder desuden skønhedssalon samt sauna og massage. Dette hotel er et skønt mål for en rejse til Egypten.

 

Lotus Bay Resort - Rejse til Egypten

 

Du får her masser af valuta for pengene. En skarp pris og et dejligt afslappende hotel. Vejret er altid skønt i Hurghada, men tjek det lige for en sikkerheds skyld vejret her.

Besøg hotellet her:

 

Hent Tilbud

 

Få svar på alle dine spørgsmål om Egypten her.