);

Rejser til Spanien- Storby og strand

Alt der er værd at vide om Rejser til Spanien

Flere tusinde danskere rejser til Spanien hvert år. Spanien blev op gennem 70’erne hele Danmarks feriedestination. Før alle havde råd til at tage på ferie i fly var Spaniens solfyldte kyster hvad man kunne drømme om. Den gang blev det populært at tage af sted med busselskaber. Siden den gang er det gået hurtigt. Siden da er der kommet et hav af tilbud på billige rejser til spanien. Mange danskere har de sidste år søgt på feriebolig Spanien, og fundet deres sommerbolig i Spanien. I år er der rekord for billige afbudsrejser Spanien kan byde på. Vejret i Spanien har altid været den hyppigste grund til landets popularitet blandt Europas turister.

Søg blandt vores rejseselskaber her.

 

rejser til spanien

 

Rejser til spanien gennem historien

Neden for ser du et kort over Spanien. Nede sydpå finder du ferieøen Mallorca. Nogle af de bedste all inclusive rejser til Spanien er til Mallorca. Mange rejser til Mallorca, og man omtaler øen som Europas første turist destination. Adlen har i middelalderen ageret turister på ferieøen i 1700-tallet. Bevæger du dig en smule vest på finder du Malaga som op gennem 80’erne blev et af danskernes absolut foretrukne destinationer. Mange danskere rejser til Malaga hvert år, og mange rejser ikke tilbage, men slår sig ned i dette område. Derfor finder du danske menuer, danske frisører og danske ejendomsmæglere her.

Læs mere om spaniens historie her.

Rejser til spanien - Kort over spanien

 

Hotel og fly til Malaga

 

All inclusive Spanien er en yndet søgning når det gælder de spanske kyster. Vælger du at tage med fly til Malaga er der rig med mulighed for at finde både billige flybilletter til Malaga og hoteller. Om du søger et børnevenligt hotel eller ren luksus er der et hotel malaga kan byde på til enhver. De fleste der rejser til Malaga gør det primært på grund af de lækre strande og det skønne vejr. Her kan du slappe af og restituere fra arbejde. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne der rejser til Spanien Malaga. Find dine flybilletter til Malaga gennem momondo.

Se vejret i Malaga her.

 

 

 

 

Rejser til Mallorca, den ultimative ferieø

 

Det er ikke kun all inclusive Mallorca kan byde på. Der er masser at opleve på ferieøen Mallorca. Tag for eksempel en tur med det gamle tog fra Palma by til byen Port de Sóller. Toget er et gammel tog der max kører 50 km i timen. Turen starter i det lave landskab omkring Palma. Derefter kommer du igennem bjergene gennem lange tunneler og til sidst ender du ved de gamle appelsinplantager.

 

palma soller toget

 

Mallorca rejser der giver glæde

Det er blandt andet en af oplevelserne du kan få når du rejser til mallorca. En rejse til Mallorca vil også byde på nogle af Mallorca seværdigheder. Her i blandt den store katedral i Palma de Mallorca. Tager du til Magaluf følges du af en masse briter. Tager du til playa del Palma følges du af en masse tyskere og her skal du være opmærksom på hvor du finder et hotel da der er stor forskel på om du ender i et fest område eller et familie område. Tag med fly til Mallorca hvis du elsker sol, strand og gode oplevelser.

Se dit Mallorca vejr her.

 

Med fly til Barcelona, Catalonien

Besøg den skønne catalanske by, Barcelona. Byen er kendt for sin skønhed og sit pulserende byliv. Byen er blandt andet kendt for dets fodboldhold, fc Barcelona som er at finde i alle catalaneres hjerter. Alle der rejser til barcelona kan med forled nyde de skønne Barcelona seværdigheder i indre by. Udover Camp Nou stadium byder byen på berømte drageborg og den specielle katedral Sagrada Familia som er en kæmpe stor katedral. Katedralen er ikke bygget færdig endnu. Den er designet af den berømte abstrakte kunstner, Antoni Gaudi og optræder på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er grundlagt af Hannibals far, Hamilcar Barca som også har lagt navn til byen. Barcelona har også skønne strande at byde på.

 

Sagrada Familia Barcelona

 

Spansk madkultur – små lækre retter og en godt glas vin

Spanien er kendt for flamingo, tyrefægtning og dramatik. Men en ting der er overset er den lækre madkultur som du finder i landet. Nationalretten er tapas, og helst med et godt glad vin. Spanien byder på nogle af verdens bedste restuarenter med flere michelin-stjerner. Hvis ikke du har pengene til fin michelin mad, så fat mod. Den lækreste tapas finder du ofte hvor du mindst venter det. Det er tradition at familiens ældste står i køkkenet. Med flere års erfaring får du autentisk spansk tapas. Tapas består af en masse små retter. Klassisk består retten af forskellige pølser, skinker og oste serveret med lækkert brød. Men tapas er gså mere end det, og hver egn har sin specialitet. I en tapas kan du spise alt fra krappe til små lækre kugler med skinke og ost. Hvis du rejser til Spanien i August eller tager en af de utallige last minute rejser til Spanien kan du ofte gøre det billigere da det er uden for skolernes sommerferie. På den måde er der flere penge til at nyde de gastronomiske glæder.

 

Spansk vin der komplementere de spanske retter

Ribera del Duero er et af de mest fantastiske vinområder i verden. Her finder du blandt andet de populære druer, tempranillo og Garnache. Man har dyrket vin i spanien i mange tusinde år og blandt andet romerne var særligt begejstret for det skønne vinområde i romertiden. Spansk vin er blevet mere og mere populært de sidste mange år. Noget af det bedste man kan gøre på et hvilket som helst torv i spanien er at bestille en god flaske vin og lidt lækkert skinke. Smag på vinen hvis du rejser til spanien.

 

Sydhavsretter og afkølende drikke

Hvis du rejser til spanien og de spanske sydhavskyster kan du ikke komme udenom at skulle smage paella. Paella er en traditionel spansk ret bestående af ris, krabber, rejer og andre lækre skaldyr. Retten bliver lavet i en stor gryde. Traditionelt bliver retten lavet over åben ild. Man skal have tålmodighed og være beredt med en serviet, og det er ikke en ret man spiser på første date.

Hvis man skal køles ned i solen på en strand i Malaga kan det anbefales at dele en kande sagaria som er en typisk spansk kølig drik baseret på vin af forskellig slags. Spanien er også hjemsted for cavaen. Cava er en mousserende vin, spaniens udgave af champagne. Vi kan klart anbefale at bestille en sangria cava til en varm sommerdag hvis du f.eks. rejser til Spanien i september.

Find billige rejser til Spanien med hotel hos momondo: